Pkk’nın hayat damarı anti materyalist ilmi propaganda ile kesilir

ETİKETLER:


 

PKK’NIN HAYAT DAMARI ANTİ MATERYALİST İLMİ PROPAGANDA İLE KESİLİR

 

Marksist Leninist bir terör örgütü olan PKK, asıl gücünü geniş bir alanda yaptığı Darwinist, materyalist propagandadan alıyor.
Bu propagandayla taraftar topluyor. Bu propagandayla gençlerin dağa çıkmasını sağlıyor. Bu propagandayla taraftarlarını gözünü kırpmadan cinayet işleyen, karakolları bombalayan, sivilleri öldüren, kendi arkadaşlarını dahi katleden birer ölüm makinasına çeviriyor.

Birazdan izleyeceğiniz görüntülerde, Güney Doğu’da yol kesen bir grup teröristin halka saatler boyunca yaptıkları Marksist Leninist propaganda görülüyor.  

Bu izlediğiniz görüntüler, bölgede sıkça rastlanan olaylardan sadece bir örnek.
Terör örgütünün halkın arasına sızmış olan mensupları komünizm propagandası yapmak için her fırsatı kolluyor ve değerlendiriyorlar. Köylerde, kasabalarda, kahvehanelerde, internet kafelerde, ev sohbetlerinde, düğünlerde Darwinist materyalist telkinlerde bulunuyor, bu yolla etki altına aldıkları kimseleri, dağda aylarca geceli gündüzlü yoğun bir Marksist Leninist eğitimden geçiriyorlar.

Bu yoğun eğitim neticesinde ortaya, her şeyin kör tesadüflerin eseri olduğunu sanan, tarihin diyalektik bir akışı olduğuna inanan, çelişkinin hayatın vazgeçilmez parçası olduğunu düşünen ve acımasızlığı, kavgayı, çatışmayı ilerlemenin şartı sanan insanlar çıkıyor. Uğruna öldüğü ve öldürdüğü ideolojinin bilimsel olduğunu sanan bu insanlar terör eylemlerine devam ediyorlar. Çünkü aldıkları Darwinist materyalist eğitim, silahlı çatışmanın devrimin vazgeçilmez unsuru olduğunu ve toplumların ilerlemesi için bu yolun tek çözüm olduğunu onlara gösteriyor.
 

A9 TV; 29 Eylül 2011

ADNAN OKTAR:Adam durduk yere PKK’lı olmuyor. Evde otururken, “canım sıkılıyor, alayım tüfeği dağa çıkayım bari” demiyor adam. Adam eğitiliyor. Taa ilkokuldan, ortaokuldan itibaren eğitiliyor. Marksist, Leninist, Darwinist, materyalist propaganda uzun uzun anlatılıyor. Marksist olduktan sonra bir insan, Darwinist düşünce içerisinde, Leninist olduktan sonra bambaşka bir ruha girer. Başka bir insan olur. Bunu düşünmüyor birçok insan. Yani gerçek anlamda Leninizm’in tuzağına düşen, Marksizm’in tuzağına düşenin adeta bünyesi değişir. Bütün vücudu değişir. Bambaşka bir varlığa dönüşür. Enaniyet ve gurur gelir üstüne, kibir gelir. Artık onun için öldürmek ve ölmek yemek yemek gibidir. Çok sıradan hale gelir. Stanilist düşüncede bu böyl edir.   Çok çok makul bir şey olarak görür. Yani hayatın doğal akışı içerisinde spor yapmak gibi, eğlenmek gibi sıradan bir tavır olarak görüyor.
 

Marksist Leninist ideolojiye karşı yapılacak en etkili çalışma, bu ideolojinin bilimsel dayanağı olmadığını İLMİ DELİLLERLE NET OLARAK ORTAYA KOYMAKTIR.
Bilimselliğini yitirmiş bir ideolojinin ayakta durması, taraftar toplaması mümkün değildir. Materyalizmin, 21. Yüzyıl bilim ve teknolojisi karşısında uğradığı yenilginin anlatılması bu sebeple çok önemlidir.

·                MATERYALİZMİN VE EVRENİN SONSUZDAN GELİP SONSUZA GİTTİĞİ YANILGISININ BİG BANG İLE ÇÜRÜTÜLDÜĞÜ

·                TEK BİR PROTEİNİN DAHİ TESADÜFEN OLUŞMASININ İMKANSIZ OLDUĞU

·                350 MİLYONDAN FAZLA FOSİLİN YARATILIŞI İSPATLADIĞI

·                TARİHİN EVRİMSEL BİR SÜREÇLE İŞLEMEDİĞİ

·                BİYOLOJİ, ZOOLOJİ, ARKEOLOJİ, BİYOGENETİK, BİYOMATEMATİK GİBİ SAYISIZ BİLİM DALININ DARWİNİZMİN TÜM İDDİALARINI GEÇERSİZ KILDIĞI

bilimsel delillerle, ilmi ve akılcı bir üslupla sürekli anlatıldığında, terör örgütünün yaptığı Marksist Leninist propagandanın insanlar üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır.

 

A9 TV; 29 Eylül 2011

ADNAN OKTAR:Biz nasıl diyoruz mesela “İttihad-ı İslam kaçınılmaz bir sondur. Mutlaka olacak” diyoruz. Mehdiyeti işte deccaliyet böyle kendince yorumlayıp, bambaşka bir hale getirerek, Kral Mesih’in, Hz. Mehdi (as)’ın yapacağı güzelliği şeytani bir sistemle –ama aynı üslubu kullanarak- bambaşka bir şekle getirmiştir. Onlar da bizim gibi derin iman içindedirler yani. Aynı iman vardır. Ama şeytani iman vardır onlarda. Bizde Rahmani iman vardır. Biz mesela “mutlaka İslam ahlakı dünyaya hakim olacak” diyoruz. Onlar da “proleterya diktatörlüğü hakim olacak” diyorlar. Biz “mutlaka Hz. Süleyman (as), Hz. Zülkarneyn (as) dönemi gibi olacak” diyoruz. Onlar da “mutlaka ilkel, komünal hayat gibi olacak dünya” diyorlar. “Aynısı olacak” diyorlar. Biz mesela “Allah için canımız feda olsun” diyoruz. Onlar da “komünizm için canımız feda olsun” diyorlar. Onun için karşımızda bir din var. Bu dini devlet kaale almıyor. Yani böyle bir dinin varlığını kabul etmiyor. Etmeyince de bu din gelişiyor. Yani zaten onların istediği de o. Yani karşıt görüş olmaması. Karşı görüş olmadı mı çok rahat gelişiyor. Karşı anlatım, karşı propaganda onu nötr hale getirir, etkisiz hale getirir. Bu, bu kadar açık. “Herşeyi yapıyoruz” diyorlar. Yapılan bir şey yok. Bu yapılmadıktan sonra hiçbir şey yapılmıyor demektir. Yani yapılacak olan ana konu budur. Yani yüzde 99’luk kısım budur. Fikri propaganda ve karşı ataktır. Anti-Darwinist, anti-Leninist çalışmadır. Bu yapılmıyor. Sadece siyasi ve askeri çözüm var. Bu da hiçbir şekilde netice vermez. Bundan etkilenmezler.

 

TERÖRÜ BESLEYEN ANA DAMAR DARWINİST, MATERYALİST İDEOLOJİLERDİR.
ANTİ DARWINİST, ANTİ MATERYALİST İLMİ ÇALIŞMA BU HAYAT DAMARINI KÖKÜNDEN KESİP ATACAKTIR!

 

 

 


DEVAMINI GÖSTER

Relaterade arbeten