Sayın Adnan Oktar'ın Yeni Açıklamaları (12 Aralık 2016; 18:00)

ETİKETLER:

ŞEHİTLİK BOYUTU DÜNYADAKİ HAYAT BOYUTUNDAN DAHA KESKİN VE DAHA NET BİR HAYAT BOYUTUDUR

Allah ayette “Şehitler henüz kendilerine katılmamış olanlara hiçbir korku olmayacağını ve hiç mahzun olmayacaklarının müjdesini vermek isterler” buyuruyor.

Evet şehitlik bir hayat boyutu. Bu hayat boyutundan daha keskin daha net bir hayat boyutu. Biz dünya hayat boyutundayız, bu imtihanlı hayat boyutu. O da imtihanlı ama sadece pozitif imtihan var. Yani negatif imtihan yok. O yönden son derece rahat. Her şey olumlu oluyor ama tabii şehitler de orada vefatı tadacaklar. Yani Azrail (as)’la karşılaşacaklar. Kıyamete kadar bekliyorlar. Kıyamet vakti hepsinin canı alınacak. Henüz canları alınmadı. Allah Katı’nda diriler, İsa Mesih nasıl diri onlar da diri.

Al-i İmran Suresi 170 : Şeytandan Allah’a sığınırım. Bak, “Allah’ın Kendi fazlından onlara verdikleriyle sevinç içindedirler.” Nimetlerin şeklini artık düşünün. Bak sevinç. Dünyada ne var? Hüzün de oluyor, korku da oluyor, endişe de oluyor, tedirginlik de oluyor. Her şey oluyor. Onların duyduğu duygu ne? Sadece sevinç. “Onlara arkalarından henüz ulaşamayanlara müjdelemeyi isterler ki onlara hiçbir korku yoktur mahzun da olacak değillerdir.” Korkacakları hiçbir şey olmuyor diyor mahzun da olmuyorlar. İşte ben öldüm diyemiyor çünkü ölmediğinden emin. Gittiği yer son derece rahat güzel ama bilinçte tabii değişiklik olduğu için hüzün de gidiyor, bilmiyor hüznü. Bir de hüzünlenecek olay yok. İki yönden Cenab-ı Allah kilitliyor, cennette de öyledir. Hem hüzün olacak olay yok hem hüzün mekanizması yok beynin. Vücutta öyle bir sistem olmuyor.

 

MÜNAFIK SÜKUNETEN HOŞLANMAZ DENGESİZ GERİLİMLİ KAVGACI STRESLİ BİR ORTAM İSTER ÇÜNKÜ ŞEYTAN RUHUNDA SÜREKLİ ANARŞİ MEYDANA GETİRİR

Münafık sükunetten hoşlanmaz, itidalden hoşlanmaz böyle şamatacı, irrite eden, dengesiz, rahatsız eden bir ortam ister. Şeytan onu sürekli dürtüklediği için rahat duramaz, gerilimli, kavgacı, stresli bir ortam ister. Ruhu sürekli anarşi halindedir yani onun ruhunu, bedenini bırakmaz şeytan. O kendi deliliğini, o kendi azgınlığını o bedene sürekli dürtükleme şeklinde uygular o yüzden şeytana ram olmuş münafık perişan olur artık onun dürtüklemesinden yorgun düşer. Sürekli onu konuşturur, zırvalattırır, abuk sabuk hareketler yaptırır, anormal ataklar yaptırır, Müslümanlara saldırttırır huzursuz eder. Münafıklar çok ukala oldukları için kendilerini doğru yolda, Müslümanları ise aldatılmış görürler. Enfal Suresi 49. ayette münafıklar “Bunları dinleri aldatmış” diyorlar müslümanlar için.



DEVAMINI GÖSTER

Relaterade arbeten